FICTIE & BOEKEN

De liefde voor copywriting en redactie is groot, maar De Zinnenspinnerij heeft ook een groot hart voor fictie. Boeken met een journalistieke inslag - non-fictie dus - kunnen ook als ze in de biografische sfeer zitten dan wel verband houden met human interest. We zeggen uiteraard niet per definitie neen tegen andere opdrachten, maar onderzoeken desgevallend samen met u of wij wel de juiste partner zijn voor uw project. We houden nu eenmaal niet van loze beloften.

PORTFOLIO


Studio 100
Iedereen K3
K3

Soms moet je als man je diepste vrouw bovenhalen. In ‘Iedereen K3’ vind je allerlei leuke tips voor coole chicks. Van hoe je best je kleerkast organiseert, over de ideale bril voor de vorm van jouw gezicht tot fashion tips voor elk haartype. Uiteraard rijkelijk overgoten met een kleurrijk K3-sausje.

Nachtwacht Encyclopedie
Nachtwacht

De 5 Encyclopedieën van de Nachtwacht zijn – al zeg ik het zelf – erg mooi uitgegeven hebbedingen. Naast bewerkingen van de verhalen uit de televisieserie krijg je ook heerlijke tekeningen en allerlei fijne weetjes geserveerd.

Nachtwacht Boeken
Pockets Nachtwacht

Alle afleveringen van Nachtwacht herwerkt tot leesverhalen in pocket vorm.

Ghost Rockers
Ghost Rockers

'Ghost Rockers: het ultieme fanboek', uitgegeven door Studio 100, ontworpen door alwagraafis.be en geschreven door Jeroen Vermeiren (De Zinnenspinnerij).

Flin & Flo
Het grote drakenboek

Ridder Flo is een echte drakenjager. Hij heeft meer van die lelijkaards verslagen dan wie ook ter wereld. Zijn bevindingen heeft hij samengebracht in dit Grote Drakenboek, waaruit hij vaak voorleest aan zijn allertrouwste vriend, het draakje Flin. Jawel, een draak, maar een hele lieve. Sinds Flo hem gered heeft van een zekere dood zijn de twee onafscheidelijk.


POƋZIE
Dichtbundels Jeroen Vermeiren
Uit Welk Hout Zal Ik Mij Snijden

De dichtbundel 'Wild Vlees' verscheen in 1996.

De dichtbundel ‘Alles, behalve nooit' verscheen in 2016.

De dichtbundel ‘Uit Welk Hout Zal Ik Mij Snijden’ verscheen in 2021.

Tussen 2014 en 2016 was Jeroen dorpsdichter van Bornem.

Fictie & Boeken

DE ZINNENSPINNERIJ - JEROEN VERMEIREN
E-MAIL: jeroen@zinnenspinnerij.be
T: +32 478 95 95 08

Foto's: unsplash.com - Webdesign: Hans Lengeler
© De Zinnenspinnerij 2020 - update 2023
Sint-Denijslaan 31A - 9000 GENT